با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
به فان کلوب منو تو خوش آمدید
امیدوارم همیشه لحظاتی سرشار از عشق
در کنار هم داشته باشیم
با پیشنهادات و انتقادات سازنده خود ما را در پیشرفت بهتر یاری کنید
با تشکر
"امروز ۲ نفر از من آدرس و شماره تلفن تو رو گرفتن که سال نو بیان پیشت من هم دادم. عید می یان سراغت؛ یکیشون خوشبختی بود، اون یکی هم موفقیت..."
در دنیا دنیا آرزوهای خوبی که این روزها از زبان آدم ها به یکدیگر هدیه می شود، این هم مختصر و مفیدترین آرزوی ماست برای همه آنهایی که امسال هم کنارشان نفس کشیدیم، خندیدیم، اشک ریختیم و روزگار گذراندیم. در روزهایی که چند نفس دیگر تا پایانش بیشتر نمانده، تصمیم گرفتیم سراغ ستاره های محبوب ایران برویم و آنها نوروز باستانی ایران را از زبان خودشان به ایرانی ها تبریک بگویند. در این صفحات امیرعلی دانایی، نیکی کریمی، بهرام رادان، سیدعلی ضیاء، سیامک انصاری و خیلی های دیگر به ما گفتند که امسال نوروز را چگونه جشن خواهند گرفت، برنامه هایشان چیست، محبوب ترین سینِ هفت سین خانه هایشان کدام است و از تلخ ترین و زیباترین خاطره های نوروزی شان برایمان حرف زدند... نکته جالب اینکه "سکه" صدرنشین محبوب ترین سین هفت سین خانه هایشان بود... پس معلوم شد این فقط خوانندگان دنیای اقتصاد نیستند که درگیر مسائل اقتصادی اند، چون ستاره ها هم انگار زیاد با این دنیا غریبه نبودند!
فرقی نمیکند که در یک فروشگاه لوازم خانگی، پوشاک، موبایل یا سوپرمارکت باشید. در همه حال قواعد خدشه ناپذیری وجود دارد که به شما اجازه نمیدهد موجودی حسابهایتان را بیمحابا به آتش بکشید. حتی اگر روی کوهی از پول نشسته باشید، باز هم اجازه ندارید بیمحابا همهشان را آتش بزنید. چون در همه حال قواعد خدشه ناپذیری وجود دارد که اگر به آنها عمل کنیم، اطمینان خواهیم داشت که در مسیر درست قرار داریم.
فروشندهها باید به شما احترام بگذارند و از این راه برای خود جایگاه و مقام بالاتری بخرند. هیچ کسب و کاري با سهلانگاری دوام نخواهد آورد. اگر بعضی مواقع دچار لغزش میشوند این وظیفه ماست که شیوه درست را به خاطرشان بیاوریم.
این روزها خبرهای فراوانی از ورود بازیگران به عرصههای دیگر هنری و ادبی میشنویم. خبرهایی که اگر زمانی با آن مواجه میشدیم، برایمان تازگی داشت، ولی حالا این خبرها چندان ما را متعجب نمیکند. تعدادی از بازیگران مانند مهران مدیری، رضا رویگری، امین حیایی، برزو ارجمند، محمدرضا هدایتی، بهرام رادان، مریم امیرجلالی، بهنوش بختیاری و... به خوانندگی روی آوردند، شاید یکی از دلایل آن علاوه بر جذابیت حضور در عرصههای دیگر هنری، به دلیل فیلمنامههای یکسان با موضوعهای تکراری باشد که بازیگران از بازی در آنها خسته شده و برای رهایی از این خستگی به دنبال حضور در عرصههای دیگر هنری هستند.
برای خوردن آبگوشت باید به خانه، چایخانه، قهوهخانه یا دیزیسرا رفت. آن هم فقط سر ظهر، نه قبل و نه بعد از آن. از قدیم دکانهایی هستند که به طور تخصصی هر کدام یک خوراک بیشتر نمیپزند؛ هلیمی، کبابی، چلویی، جگرکی، کلهپزی و بریانی.
اما باز هیچ یک از این خوراکهای اصیل و محبوب ایرانی، جز چلوکبابها، در منوی رستورانهای ایران جایی ندارند! و به همین خاطر است که در کتابچههای راهنمای ایرانگردی برای خارجیان هم فقط فرق پلو و چلو و شرح انواع کبابها آمده است. هر جای دیگر جهان که بود، این تنوع خوراکی را جاذبهای سیاحتی میکردند و دستکم در منوهای وطنی جایی به آن میدادند.
مهسا احمدی ۱۱ سال قهرمان ژیمناستیک دختران ایران بوده و هماکنون اولین دختر بدلکار در ایران است. او و آرش اقدسی از اعضای گروه بدلکاران ۱۳، درباره دنیای بدلکاران و حضور در آخرین فیلم جیمزباند سخن گفته اند که در ادامه ایمیل از نظر خواهید گذراند ...
مهسا احمدی اولین دختر بدلکار ایران است که در پروژههای سینمایی حضور دارد. او ۱۱ سال قهرمان ژیمناستیک دختران ایران بوده است. مهسا احمدی درباره چگونگی ورود به دنیای بدلکاران میگوید: "در ایران برای دختران فقط تا ۱۷ سالگی امکان حضور در تیم ملی ژیمناستیک وجود دارد. بعد از ۱۷ سالگی که ژیمناستیک را کنار گذاشتم، از ۶ سال پیش، وارد گروه "بدلکاران ۱۳" شدم."
نسرین مقانلو متولد اول تیرماه ۱۳۴۷ است. دیپلم کامپیوتر دارد. از سال 1370 با فیلم قربانی (رسول صدرعاملی) و امید (حبیب کاوش) به سینما آمد. اما شاید در فیلم همسر (مهدی فخیمزاده) بیشتر دیده شد و پس از بازی در فیلم نابخشوده (ایرج قادری) چند سالی را خارج از کشور گذراند. پس از بازگشت به ایران بار دیگر بازی در سینما را با حضور در فیلمهای نه چندان خوب ادامه داد تا اینکه به عنوان یکی از نقشهای اصلی فیلم مهمان مامان (داریوش مهرجویی) انتخاب شد. بازی روان و فوق العاده او، نام او را به عنوان یک بازیگر توانا مطرح کرد.
همسر وی از فوتبالیستهای سابق است. مقانلو هم اکنون دو فرزند دارد که آمریکا زندگی میکنند اما خود به ایران برگشته و میگوید زندگی در ایران را ترجیح میدهد ... "زندگی ایرانی" سخنان نسرین مقانلو را این طور نوشت:
در رستورانی با نام "رستوران ربات" در چین، پیشخدمت ها با لبخندی بر لب جای خود را به پیشخدمت هایی شبیه فیلمهای علمی تخیلی داده که آشپزی کرده، غذا سرو می کنند و علاوه بر خوشامدگویی به مشتریان گرسنه وظیفه سرگرم کردن آنها را حین غذاخوردن برعهده گرفته اند. در این رستوران به جای گارسون ها، 20 ربات مشغول آشپزی و پیشخدمتی هستند. آنها غذا را برای مشتریان سرمیزها می آورند، پودینگ و نودل درست می کنند، مشتریان را راهنمایی کرده و آنها را سرگرم می کنند.
امروزه شرکت های خودروساز و فعال در زمینه حمل ونقل، در پی آن هستند که با افزایش امکانات مدرن و خدمات رفاهی در اتوبوس ها سفری به یاد ماندنی برای مسافران ایجاد کنند. اتوبوس DC Luxuria تولید شرکتPVT در بنگلور هند یکی از برترین اتوبوس های سال 2012 است که خدمات رفاهی هم تراز با یک هواپیمای مدرن را دارا میباشد.
این اتوبوس سوپر لوکس بنام OLIVEA و متعلق به خدمات حمل و نقل جاده ای کشور هند است که در محورهای شمال هند، بنگلور و چنای، دهلی نو و اگرا، حیدرآباد و میسور از آن استفاده می شود. این اتوبوس با داشتن صندلی هایی با ویژگی صندلی های هواپیما، صفحه نمایش 10 اینچ ال سی دی و از خدماتی همچون Wi-Fi برای دسترسی به اینترنت در مسیرهای طولانی بهره می برد. اما شاید همه اینها را بتوان در برخی دیگر از اتوبوس ها یافت ولی داشتن توالت، یخچال فریزر و مایکروویو خدماتی است که برای اولین بار در این اتوبوس تعبیه شده است.
در حال حاضر در هر ماه 4 دستگاه از این نوع اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بین شهری و بزرگره های هند اضافه می شود و این درحالیست که جهت حدود 250 اتوبوس DC Luxuria برای پیمودن بزرگراه های این کشور سرمایه گذاری شده است. تصاویری از بخش های مختلف این اتوبوس جالب را در ادامه ایمیل مشاهده می کنید.
به نقل از مجله نسل امروز: یاغی است و روحیهای سرشار از اعتراض دارد، اما در پسِ این شخصیت معترض، یک پسر دوستداشتنی منتظرتان است. میگوید بچه ناصرخسرو است، اما بارها خانهبهدوشی را تجربه کرده و در محلههایی مثل اکباتان و شمشیری زندگی کرده است. حرف از "یاسر بختیاری" است. پسر جوانی که حالا ۳۰ساله است و از سال ۸۰ موسیقی را بهصورت حرفهای آغاز کرده و تا امروز کارش را با اسم هنری "یاس" ادامه داده است. ستاره ریزنقش موسیقی رپ که در اغلب آثارش به بیان معضلات اجتماعی میپردازد میگوید امروز بیش از هر چیزی به دنبال امنیت و آرامش است و ترجیح میدهد مسائل و مشکلات را از راه فرهنگی حل و فصل کند. گفتوگو با یاس در شرایطی انجام شد که پسر دوستداشتنی قصه ما بهخاطر رساندن مادرش به ترمینال، کمی دیر به ما رسید، اما وقتی رسید بدون تعارف و ترس به تمام سئوالات ما پاسخ داد و ترسی از به چالش کشیده شدن نداشت. شاید کمتر کسی حاضر باشد نسبت به گذشته تلخی که داشته حرف بزند. اما یاس با وجود غروری که دارد، به روزهای سختی که در کودکی داشته اذعان میکند و میگوید در کودکی عقدههای زیادی داشته که نوشتن را برای خالی کردن این عقدهها، بهترین راه دیده و انتخاب کرده است.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم بس تنگ است باز هم میخندم آنقدر میخندم كه غم از روی رود… زندگی باید كرد گاه با یك گل سرخ گاه با یك دل تنگ گاه باید رویید در پس این باران گاه باید خندید بر غمی بیپایان…
روزی فرا خواهد رسید که جسم من آنجا زیر ملحفه سفید پاکیزهای که از چهار طرفش زیر تشک تخت بیمارستان رفته است، قرار میگیرد و آدمهایی که سخت مشغول زندهها و مردهها هستند از کنارم میگذرند.
آن لحظه فرا خواهد رسید که دکتر بگوید مغز من از کار افتاده است و به هزار علت دانسته و ندانسته زندگیم به پایان رسیده است.
در چنین روزی، تلاش نکنید به شکل مصنوعی و با استفاده از دستگاه، زندگیم را به من برگردانید و این را بستر مرگ من ندانید. بگذارید آن را بستر زندگی بنامم. بگذارید جسمم به دیگران کمک کند که به حیات خود ادامه دهند.
دكترعلى شریعتى متفكر و اندیشمندى بود كه در یك دوره تاریخى، تأثیر فزایندهاى بر روى نهضت اسلامى گذاشت. برخى از آثار دكترعلى شریعتى از جمله "علىعلیه السلام"، "فاطمه، فاطمه است" و "نیایش" را باید در رده كتاب هاى خوب وى محسوب كرد. برخى از سخنرانىها و نوشته هاى دكتر شریعتى در مورد شهادت امام حسین علیه السلام و حادثه كربلا، از جمله آثار تأثیرگذار وى به شمار مى رود. در این نوشتار سعى خواهیم نمود به حدّ وسع خود، دیدگاه دكتر شریعتى را در این موارد به تصویر كشیم: