با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
به فان کلوب منو تو خوش آمدید
امیدوارم همیشه لحظاتی سرشار از عشق
در کنار هم داشته باشیم
با پیشنهادات و انتقادات سازنده خود ما را در پیشرفت بهتر یاری کنید
با تشکر
نقش موس به عنوان یک ابزار اساسی برای کار با کامپیوتر بر هیچ کس پوشیده نیست. برای خواندن این متن در نارنجی شما روی آن کلیک کرده اید و اکنون در حال اسکرول به بالا و پایین هستید. هنگام کار با کامپیوتر شما وابستگی زیادی به موس دارید. ۲۰ سال قبل این وابستگی ۱۰۰ درصد بود (اگر موس نداشتید نمی توانستید با کامپیوتر کار کنید.)، ۵ سال قبل وابستگی ۸۰ درصد بود و اکنون این مقدار به کمتر از ۵۰ درصد افت کرده است. علت این افت، پیدا شدن تاچ پد و سایر سطوح لمسی بوده است. اما طراحان همچنان با جدیت در حال کار روی موس ها هستند. زیر آنها در نرم افزارهای طراحی مانند فوتوشاپ و... بسیار بهتر و سریع تر عمل می کنند.
موس Jelly Click
یک موس به شدت غیرعادی است و توسط Bongkun Shin، Heungkyo Seo، Jiwoong Hwang و Wooteik Lim طراحی شده. آنها نام Jelly Click Mouse را روی آن گذاشته اند. تمامی مدارهای الکتریکی آن در یک تخته قابل انعطاف قرار گرفته است و تنه اصلی موس یک کیسه پلاستیکی نرم است که می توان به میزان دلخواه آن را باد کرد.
یک موبایل چگونه موبایل می شود؟ مطمئنا چیزی بیشتر از یک پردازنده و قاب پلاستیکی مورد نیاز است! بیشتر تلفن هایی که در بازار می بینید، حاصل همکاری های بسیار گسترده ای هستند. همکاری هایی که از شکل دادن مفهوم یک طرح، تا طراحی و تولید نهایی آن گسترده شده اند. موبایل ها چه زمانی وارد صف عرضه اپراتورها می شوند؟ چقدر طول می کشد تا وارد بازار شوند؟ قیمتشان چگونه تعیین می شود و چه نوع مشکلاتی می توانند در عرضه آن ها تاخیر ایجاد کنند؟ این ها سوالات متداول در ذهن همه ما هستند. جسیکا دولکورت (از cnet) به سراغ طراحان سخت افزار، رابط کاربری و مدیران تولید این عرصه رفته و سعی کرده تا پاسخ این سوال ها را بیابد.
- در آغاز:
توسعه یک موبایل معمولا با یکی از دو سناریوی زیر آغاز می شود. اکثر اوقات، کارخانه تولید کننده اصلی، تلفن ها را طراحی و مشخصات آن ها را تنظیم می نماید. نمونه کارها تولید شده و برای هماهنگی به حامل ها ارسال می شوند. (منظور از حامل ها، همان اپراتورهای تلفن همراه است که موبایل ها را به صورت قراردادی به مشتریان عرضه می کنند.)
بعضی اوقات هم داستان برعکس می شود و حامل، به کارخانه تولید کننده، سفارش ساخت یک تلفن با برند خودش را می دهد. این سناریو را می توان در تلفن های سری Sidekick و MyTouch از اپراتور T-Mobile و تلفن های سری Droid از ورایزون مشاهده کرد. (هر چند ورایزون این قضیه را تایید نکرده است)
• سناریو یک: یک کیف پر از تلفن
داستان با یک فروش بزرگ بین حامل و سازنده آغاز می شود. برگ های برنده سازنده، تلفن هایش هستند. پس نماینده شرکت سازنده؛ با یک کیف که به معنای واقعی پر از تلفن شده، وارد می شود. یک معرفی کامل از قابلیت های مختلف تلفن، مخاطبان آن، و روند فروش احتمالی داده می شود. سپس به بحث ها و سوالات بر سر مشخصات و طراحی تلفن، پاسخ داده می شود.
بعد از این مرحله، تشریفات اداری کار آغاز می شود. به جزئیات و مواد به کار رفته در بدنه تلفن توجه خاصی می شود و نمونه های آزمایشی نیز تست می شوند. طراحان صنعتی نگرانی های خود را از مشکلات طراحی تلفن اعلام می کنند و در صورت نیاز، پیشنهاد تغییرات جزئی در بدنه را می دهند. این تغییرات می توانند شامل رنگ بندی قسمت های مختلف تلفن، ظاهر اسپیکر ها و یا پوشش سطح پشتی تلفن باشند. حتی ممکن است تغییراتی در ظاهر تلفن هم اعمال شوند. البته تمام این تغییرات جزئی خواهند بود.
احتمالا شما هم کنجکاو هستید که برخی علائم و اعداد که در پشت بسیاری از وسایل الکترونیکی و ارتباطی دیده می شوند، چه معنی و مفهومی دارند. کمی به پشت اسمارت فون یا تبلت خود دقت کنید، چیزی دستگیرتان نشد؟ نگران نباشید، این مطلب کمک تان می کند.
اگر خوب به این علامت نگاه کنید متوجه میشوید که یک F به همراه دو C در داخل یکدیگر است. FCC مخفف Federal communication commission یا کمیسیون ارتباطات ایالات متحده می باشد. هر وسیله ای که بخواهد از ارتباطات الکترونیکی استفاده کند، برای فعالیت در آمریکا باید مجوز این کمیسیون را داشته باشد. آی فون نه تنها یک موبایل است، بلکه از امکانات ارتباطی مثل بلوتوث و وای فای هم استفاده میکند! شناسه FCC یا FCC ID هر آی فون در پشت آن آورده شده.
سطل آشغالی که روی آن ضربدر خورده است به این معنا است که شما به خاطر باطریی که در داخل گجت تان وجود دارد، نمی توانید آن را به راحتی دور بیندازید، چرا که برای محیط زیست مضر است. در صورتی که می خواهید گجت مستعمل و از کار افتاده خود را دور بیندازید، باید آن را به مراکز ویژه بازیافت تحویل دهید. که البته این مسأله برای ما داخل ایران بیشتر شبیه یک طنز است...
عبارت CE مخفف conformité européene می باشد، که مجوزی برای فعالیت دستگاه های الکترونیکی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. عدد کنار این علامت نوع دستگاه را مشخص می کند که آیفون با عدد 0682 مشخص می شود و تأیید می کند این دستگاه مقررات لازم جهت فروش در اروپا را رعایت کرده است. علامت تعجبی هم که در انتها آمده، به فرکانس های مورد استفاده دستگاه بر می گردد، برای مثال فرکانس مربوط به تکنولوژی وایرلس در فرانسه بین 2.4 GHz و 2.454 GHz است. دستگاه هایی که این فرکانس را رعایت می کنند در "کلاس 1" این طبقه بندی جا میگیرند اما دستگاه هایی مثل آی فون که این فرکانس را رعایت نمی کنند "کلاس 2" محسوب می شوند و در پشت خود باید این علامت تعجب را درج کنند.
در خط بالای این علائم نیز اعدادی را می بینیم. عدد اول مدل گوشی را تعیین می کند که برای آیفون، A1332 EMC 380A است. عدد بعدی FCC ID است که در بالا راجع به آن توضیح دادیم. سپس عدد IC را میبینیم که مخفف industry Canada می باشد و مربوط به استانداردهای لازم برای فروش در داخل کانادا است.
این علائم مربوط به آیفون هایی است که برای فروش در آمریکا، اروپا و کانادا تولید شده اند. برای اطلاع از علائم مورد استفاده در سایر کشورها می توانید در آی فون خود به قسمت setting > general > about > regulatory بروید.
ریزه کاری های آندروید و کدهای مخفی برای کاربران حرفـهای
امروزه اندروید با سن و سال کمی که دارد، تبدیل به یکی از بزرگترین و پرطرفدارترین سیستم عامل های موبایل در دنیا شده است. اما دید عموم کاربران نسبت به تلفن های همراه اندروید، ابزاری بسیار جدید است که زیر و بم کار با آن را درست یاد نگرفته اند. اغلب شما درباره کدهای مخفی گوشی هایی مانند نوکیا و سامسونگ اطلاعات زیادی دارید، یا این مورد به گوش تان خورده است. اما چند نفر از شما با کدهای مخفی اندروید آشنایی دارد و با آنها کار کرده؟ در اینجا به تعدادی از کدهای مخفی پرکاربرد و ریزه کاری های این سیستم عامل همه کاره می پردازیم.
توجه: لطفا از این کدها با دقت فراوان و با مسئولیت خودتان استفاده کنید. گزارش بازار مسئول آسیب های احتمالی نیست.
*#*#4636#*#*
با تایپ این کد در گوشی اندرویدی خود، می توانید اطلاعات تلفن، اطلاعات باطری، تاریخچه کارکرد باطری و وضعیت کاربری آن را ببینید.
*#*#7780#*#*
با این کد گوشی شما factory data reset می شود، یعنی اینکه موبایل به تنظیمات پیش فرض کارخانه برمی گردد و این اطلاعات از درون آن حذف می شوند: اکانت های گوگل که روی موبایل تعریف شده یا با آن در ارتباط باشند تنظیمات و اطلاعات ذخیره شده در اپلیکیشن ها و سیستم اپلیکیشن های دانلود شده اما این دستور کاری به برنامه های سیستمی، اپلیکیشن ها و همچنین اطلاعات کارت حافظه ندارد.
*2767*3855#
این دستور یک خرابکار تمام عیار است. گوشی شما را به تنظیمات کارخانه ای بر می گرداند، اما سر راه همه چیز را از فایل و فولدر گرفته تا اطلاعات و تنظیمات حافظه داخلی تلفن، پاک می کند و سپس فریم ویر (firmware) گوشی را از دوباره نصب می کند. پس در استفاده از این کد نهایت دقت را به کار ببرید و مراقب باشید.
آیا شما تا کنون به این فکر کرده اید که تفاوت لینوکس و ویندوز در چیست؟ در این مقاله با پرداختن به نکات اصلی و غیر فنی به بیان این مطلب می پردازیم.
لینوکس خود یک هسته است
منظور از هسته چیست؟ هسته به این معناست که این لینوکس یا هسته قسمت اصلی سیتسم عامل را تشکیل می دهد و به خودی خود سیستم عامل به شمار نمی رود.
وظیفه هسته :
وظیفه هسته را میتوان در کنترل داده ها،مدیریت حافظه،سخت افزار،ورود و خروج داده ها و…خلاصه کرد.
همانطور که گفتیم هسته به خودی خود سیستم عامل به شمار نمی رود بلکه با استفاده از ابزارهایی که پروژه های متن باز GNUبرای آن ساخته است تبدیل به یک سیستم عامل می شود برا ی همین است که معمولا لینوکس را GNU/Linux می خوانند.
البته با افزودن سایر نرم افزار های متن باز میتوان از قابلیت هایی همچون سرویس دهنده ها،ایستگاه های کاری ،کامپیوتر های رو میزی و..برای آن استفاده کرد.
لینوکس در واقع نمونه متن باز یونیکس است چون بر اساس استاندارد POSIXپیاده سازی شده و با آن سازگاری دارد.
آیا میدانید هنگام کار با ابزارهای الکترونیکی خود، ممکن است چه اشتباهاتی مرتکب شوید که به ضررتان تمام شود و امنیتتان را در دنیای پیچیده فناوری مدرن به خطر بیاندازد؟ کریستوفر نول از نویسندگان وبسایت PCWorld در مطلب به بدترین عاداتی اشاره کرده که هر یک از کاربران رایانهها ممکن است به علت ناآگاهی، عدم توجه یا حتی تنبلی گرفتارش شده باشند و ندانند که این اشتباهها تا چه حد میتواند به ضررشان تمام شود.
1. عدم استفاده از سیستم امنیتی نرمافزارها
شاید شما فکر کنید نیازی به آنتیویروس (نرمافزارهایی که سیستم رایانه را در مقابل ویروسها، بدافزارها و دیگر نرمافزارهایی که بدون اطلاع کاربر بر روی سیستم رایانه نصب و راهاندازی میشوند، محافظت میکند) ندارید و فقط به این اکتفا کنید که سایتهای مورد استفادهتان را میشناسید و روی لینکهای ناآشنا کلیک نمیکنید و ایمیلهای غیرعادی را باز نمیکنید. اما بهتر است از هر محافظی- هر چیزی- استفاده کنید تا سیستمتان را در مقابل هکرهایی که از وجود شما خوشحالند (!) و درست شما را هدف قرار دادهاند، حفاظت کنید. برای شروع میتوانید از نسخههای رایگان آنتیویروسها استفاده کنید.
2. تنبلی در تهیه فایل پشتیبان (بکآپ)
بعضیها با افتخار اقرار میکنند که هیچ اعتقادی به تهیه فایل پشتیبانی ندارند و بدترین موضوع این است که خودشان هم میدانند کار بدی است و معمولا اعترافشان را اینطور آغاز میکنند که: "میدانم کار بدی میکنم اما ...". این دسته افراد بهتر است یادشان باشد که تمام هارددیسکهای رایانهها بالاخره روزی از کار خواهند افتاد و هارد شما هم استثنا نیست! پس تا دیر نشده دست به کار شوید و برای آشنایی با این کار از خودآموزهایی که در اینترنت پیدا میشود، کمک بگیرید.
اپل تایید کرد که تولید مکبوک ها را متوقف کرده است. بنابراین اگر مکبوک اپل با بدنه پلاستیکی و پلیمری دارید خوب است بدانید که اپل دیگر مدل جدیدی از آن را تولید نخواهد کرد.
بعد از اپدیت سایت اپل، ورود او اس اکس جدید لاین و معرفی مک بوک ایر به همراه مک مینی نکته جدیدی در آن جلب توجه می کرد:
مک بوک از لیست محصولات ناپدید شده بود. دقایقی بعد اپل تایید کرد که تولید مک بوک ها را متوقف کرده است. بنابراین اگر مک بوک اپل با بدنه پلاستیکی و پلیمری دارید خوب است بدانید که اپل دیگر مدل جدیدی از آن را تولید نخواهد کرد و از این پس لپ تاپ های اپل فقط شامل سری مک بوک پرو و مک بوک ایر خواهد بود.
البته شاید نمایشگر ۲۷ اینچی جدید اپل بتواند ناراحتی شما را کمتر کند. Cinema Display جدید دارای پورت تاندربولت برای اتصال است و با رزولوشن 2560 در 1440 پیکسل سرعت اتصالی ۲۰ برابر سریع تر از یو اس بی 2.0 در اختیار شما قرار میدهد.
این نمایشگر از نوع IPS است و به همراه خودش اسپیکر و وب کم HD به همراه پورت شبکه گیگابیتی و فایروایر 800 دارد. جالب است که این نمایشگر می تواند مک بوک شما را شارژ هم بکند.
نکته جالب دیگر این است که این نمایشگر می تواند به صورت زنجیری به نمایشگر دیگر متصل بشود. و در نهایت یک کابل خروجی از نمایشگر آخر به مکبوک شما وصل می شود. یعنی کابل کشی کمتر و این به خاطر سرعت بالای تاندربولت است.
این نمایشگر با قیمت ۹۹۹ دلار از امروز وارد بازار می شود.
تحقق آرزو: با عینک پرتو ایکس افکار اطرافیانتان را بخوانید!
محققان موسسه فناوری ماساچوست در حال ساخت یک عینک هستند که میتواند تفکرات فرد مقابل را آشکار کند. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، این عینک که "پرتوایکس اجتماعی" نام دارد از یک دوربین داخلی برخوردار بوده که به نظارت بر حالات صورت افراد دیگر پرداخته و این دادهها را با ۲۱ حالت شناخته شده انتقال احساس مطابقت میدهد.
این عینک در مرحله بعدی از طریق یک گوشی و چراغهای روی عینک از احساسات فرد مقابل خبر میدهد. در سیستم شبه چراغ راهنمایی این عینک، رنگ قرمز نشاندهنده حالت منفی، رنگ زرد به معنی حالت نیمه علاقمند مخاطب و رنگ سبز به علاقمند بودن فرد اشاره دارد. به گفته محققان، استفاده از این عینکها در جریان یک گفتوگو مانند داشتن یک حس اضافی است که شما را از علاقمند یا بیحوصله بودن طرف مقابل آگاه میکند.
گوشیهای این دستگاه برای افراد مبتلا به اوتیسم طراحی شده که در تعامل با دیگران با مشکلاتی روبرو هستند؛ اما این تیم تحقیقاتی اکنون از این فناوری استفادههای بهتری کردهاند. این نمونه پیشساخت در حال حاضر با استفاده از دوربینی به اندازه یک دانه برنج در قاب عینک کار میکند که با یک سیم به یک رایانه کوچک قابل اتصال به بدن متصل میشود. این دوربین به نظارت بر این مطلب میپردازد که چقدر و هر چند وقت یکبار هر کدام از این ۲۴ حالت در صورت فرد نقش میبندند. سپس این اطلاعات توسط نرمافزار داخل رایانه تحلیل شده و پس از مقایسه با بانک حالات چهره به فرد منتقل میشود.
این عینکها هنوز در مراحل اولیه قرار داشته و تنها در ۴۵ درصد موارد درست عمل میکنند، چیزی که محققان امیدوارند در جریان پیشرفت این عینک، بهبود پیدا کند. این محققان در مرحله بعدی امیدوارند که بتوانند روزی یک عینک تقویت کننده واقعیت بسازند که اطلاعات درمورد احساسات فرد مقابل را بر روی عدسی شیشه منعکس کند.
منبع : برسام
جارو برقی دستکشی
امروزه نه تنها دوربینها و تلفنهای همراه در ابعاد کوچک ساخته میشوند بلکه ایدههایی برای ساخت سایر وسایل در ابعاد کوچکتر از آنچه امروزه هستند نیز مطرح میشود. کریستین سالوسترو (Christian Sallustro) از دانشگاه فلورانس ایتالیا، ایده ساخت یک جاروبرقی کوچک را مطرح کرده است.
طرح مفهومی این طراح، ساخت یک نوع جاروبرقی کوچک و قابل حمل است به طوریکه بتوان آن را مانند یک دستکش به دست کرد. اگر چه با کمک این جاروبرقی شاید بتوان فضاهای کوچک را به راحتی جارو و تمییز کرد اما برای جارو کردن کف اتاق چندان رضایت بخش نخواهد بود.
همانطور که گفته شد این محصول فقط در حد یک ایده و به صورت مفهومی ارایه شده و در صورتیکه بعد از بررسی تمام جوانب مورد تایید قرار گیرد شاید بتوان درآینده شاهد جارو برقیهای دستکشی رنگارنگ بود.
استفان الوپ چندی پیش گفته بود که نوکیا اولین تلفن MeeGo ای خود را تا پایان امسال معرفی خواهد کرد. حالا این تلفن با نام N9 معرفی شده و سورپرایز های خوبی برای کاربرانش دارد. اما در چه زمینه هایی؟ این چیزی است که در ادامه به آن خواهیم رسید.
در مورد مانیتور باید در انتظار یک صفحه نمایش 3.9 اینچی از نوع AMOLED باشید که رزولوشن آن برابر 854x480 پیکسل است. این صفحه نمایش جایگزین کیبرد هم شده و از این رو در N9 ما شاهد کیبرد فیزیکی نیستیم.
حالا اگر به سراغ حافظه برویم، درمیابیم که N9 با دو مدل 16 و 64 گیگابایتی از این نظر چیزی کم نگذاشته است. در باب رم هم، یک گیگابایت عدد کاملا خوب و راضی کننده ای است. مخصوصا وقتی که آن را با پردازنده 1 گیگاهرتزی OMAP و گرافیک قدرتمند SGX 530 مخلوط می کنیم؛ علاوه بر احساس رضایت از سخت افزار، می بینیم که نوکیا کمی از استراتژی های سخت افزاری قبلی اش فاصله گرفته است.
دوربین این مدل 8 مگاپیکسلی است و با لنز زاویه باز کارل زایس عرضه می شود. دیافراگم 2.2 به شما در گرفتن عکس های بهتر در نور کم کمک می کند و البته ضبط ویدئو با کیفیت 720p و نسبت 16:9 چیزی است که تجربه کار با این تلفن را برایمان لذت بخش تر می کند.
ضمنا باید گفت که این گوشی، 135گرم وزن دارد و اگر با آن موزیک گوش دهید، تا 50 ساعت شما را همراهی می کند. باتری N9، هنگام پخش ویدئو با کیفیت 720p تا 4.5 ساعت دوام خواهد آورد و می تواند برای 7 تا 11 ساعت مکالمه کافی باشد. سیستم GPS این گوشی به سیستم نرم افزاری ناوبری "پیچ به پیچ" برای رانندگی و قدم زدن مجهز است و راهنمای صوتی هم در نرم افزار Maps وجود خواهد داشت. وای فای هم طبق معمول در این گوشی تعبیه شده است. ضمن این که پشتیبانی از HTML 5 احتمالا باعث خوشحالی شما خواهد شد.
در مورد سنسور ها هم می توانیم به حسگر تنظیم نور خودکار، قطب نمای دیجیتال، شتاب سنج و سنسور مجاورت اشاره کنیم. اسلات میکرو سیم کارت هم در N9 موجود است. پشتیبانی از OpenGL ES 2.0 هم امکان ساخت بازی های خوب برای N9 را به وجود خواهد آورد.
N9 توانست کمی ما را نسبت به آینده ی نوکیا خوشبین تر کند. امیدواریم که این شرکت برای تلفن های مبتنی بر ویندوز فون 7 هم برنامه های خوبی داشته باشد و سخت افزاری به همین قوت را برای آن به کار بگیرد. البته انتظار توجه بیشتر به امر طراحی و زیبایی در گوشی های سطح بالای این شرکت کاملا به جا است. باید دید که N9 تا چه اندازه می تواند در بازار موفق شود و MeeGo تا چه اندازه می تواند رضایت کاربران را جلب کند.
منبع : نارنجی
نوار چسبی از جنس بریل
خط بریل خط نوشتاری افراد نابیناست که با ماشین های تایپ مخصوص متون با خط بریل ایجاد می شود. Kukil Han طرحی جالب از یک نوار چسب ارایه نموده که این امکان را برای افراد نابینا ایجاد میکند تا به سهولت برچسب هایی با خط بریل ایجاد کنند. بر روی این نوار برجستگی هایی وجود دارد که با فشار انگشت بر روی آن می توان متنی با خط بریل نوشت و از آنجا که پشت آن برچسبی است از آن بعنوان لیبل یا برچسب روی بطری ها، وسایل و کلیدها برای راهنمایی و اطلاع رسانی فرد نابینا استفاده نمود.
شرکت گوگل قصد دارد در قدیمی ترین دانشگاه کشور آلمان، دانشگاه "هامبولت"، موسسه علمی و مرکز تحقیقاتی "جستجوی اینترنت" را راه اندازی کند.
این مرکز علمی تحقیقاتی از ماه اکتبر 2011 و با همکاری سه دانشگاه دیگر آلمانی راه اندازی خواهد شد. به گفته اریک اشمیت مدیر اجرایی گوگل در این انجمن علمی سیر تکامل اینترنت و تاثیر آن بر روی جوامع، علوم، سیاست و اقتصاد مورد مطالعه و تحقیق قرار خواهد گرفت.
اشمیت می گوید: حضور گوگل در چنین نهاد علمی پر اهمیتی بسیار عالی است، ما شاهد ظهور دورانی جدید هستیم، دوران اینترنت و این انجمن علمی می تواند در توضیح تغییراتی که با توسعه این فناوری قابل توجه در ارتباط است بسیار تاثیر گذار باشد.
گوگل طی سه سال اول سالانه 6.41 میلیون دلار سرمایه را صرف پیشرفت مطالعات این مرکز خواهد کرد و پس از آن به دنبال پشتیبانان مالی دیگر خواهد بود. به گفته اشمیت این مرکز قرار است به صورت کامل مستقل از گوگل باشد و این از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
بر اساس گزارش فاکس نیوز، دانشگاه هنر برلین، مرکز مطالعات علوم اجتماعی برلین و موسسه هانس برودو هامبورگ نیز در این پروژه مشارکت دارند. به گفته "یان هندریک" رئیس دانشگاه هامبولد، اینترنت دستاوردی بزرگ است که تاثیرات غیر قابل تصوری را بر روی جهان داشته است، برپا کردن مرکز مطالعاتی برای اینترنت و اشتراک آن با جامعه می تواند زمینه ساز مطالعات قانونی، سیاسی، جامعه شناسی، فرهنگی و روانشناسانه با دورنمایی از تاثیر مستقلانه اینترنت شود.
منبع : کنجکاو
خودرو، هواپیمای Terrafugia Transition به واقعیت نزدیک تر می شود
این هواپیمایی شخصی است که بعد از نشستن در فرودگاه می توانید بال هایش را جمع کنید و با آن به پمپ بنزین بروید، باک اش را پر کنید و بعد هم به خانه رفته و آن را در پارکینگ منزل پارک کنید.
فردا صبح هم با همین خودور به فرودگاه می روید و آنجا بال ها را باز کرده و به محل کارتان در شهر کناری پرواز می کنید.
ایده ساخت یک ترکیب از هواپیما و خودروی شخصی چیزی است که افراد و شرکت های مختلفی روی آن کار کرده اند. اما این یکی با نام Terrafugia Transition جدی تر از بقیه و از ۵ سال پیش به طور جدی روی این موضوع کار کرده است.
حالا این ایده علاوه بر اینکه عملی شده مجوزهای لازم جهت تردد در خیابان ها را هم کسب کرده است. مدیر تیم سازنده می گوید در واقع این یک هواپیمای شخصی است که می تواند در جاده ها هم تردد کند.
گروه سازنده مدت های زیادی روی طراحی این هواپیما کار کرده و می گوید آن را به گونه ای ساخته که کنترل و پرواز با آن بسیار راحت باشد. بدنه این ماشین به گونه ای است که هنگام برخواستن از زمین و فرود کاملا پایدار باشد. بنابراین برای راندن آن نیاز نیست که یک خلبان حرفه ای باشید. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود اواخر سال ۲۰۱۲ می توانید منتظر ورود این هواپیمای جاده پیما به بازار باشیم. به شرطی که در جاده های خلوت به سرمان نزند که بال ها را باز کنیم و با پرواز، سریع تر به مقصد برسیم!
منبع : نارنجی
ترافیک اینترنت تا سال ۲۰۱۵ چهار برابر می شود
اینترنت با سرعت در حال رشد است. هزاران کاربر روز به روز به آن اضافه می شود و سرعت دسترسی هم بالا می رود. دسترسی به اینترنت دیگر محدود به کامپیوتر ها نیست و تلفن های هوشمند، تبلت ها و تلویزیون ها هم از مصرف کنندگان اینترنت محسوب می شوند.
شرکت سیسکو در یک تحقیق تازه اعلام کرده که ترافیک اینترنت تا سال ۲۰۱۵ چهار برابر میزان فعلی خواهد شد و تا آن زمان ۱۵ میلیارد گجت مختلف (مانند کامپیوتر، لپ تاپ، تلفن همراه و...) به اینترنت متصل هستند.
این آمار پیش بینی می کند تا سال ۲۰۱۵ سه میلیارد از جمعیت کره زمین کاربر اینترنت خواهند بود. مدیر شرکت سیسکو می گوید که این انفجار در ترافیک اینترنت به خاطر افزایش دسترسی به سرعت و تبادل ویدیو است. در کنار آن ابزارهای موبایل هم در حال تبدیل شدن به مصرف کنندگان بزرگ اینترنت هستند. آمار این تحقیق نشان میدهد تا سال گذشته ۹۷ درصد ترافیک اینترنت توسط کامپیوترها مصرف می شده اما طی ۴ سال آینده این میزان به ۸۷ درصد می رسد و سهم گجت های قابل حمل افزایش پیدا می کند.
آمار جدید پیش بینی می کند که ترافیک ویدیو در اینترنت طی ۴ سال آینده بیش از ۱۴ برابر افزایش پیدا می کند و این به خاطر افزایش دسترسی کاربران به اینترنت سریع تر است. البته این آمار وضعیت جهانی را بررسی کرده. اینترنت ما فعلا کند و گران است و مشمول این آمار نمی شود.
دنیای امروزی کامپیوتر و ابزارهای محاسبه چیزی است که ۶۰ سال پیش حتی تصور آن هم محال می نمود. اما به گمانم همه این پیشرفت و خلاقیت مدیون ابزارها و نمونه هایی است که به جرات می توان گفت گذشته را تغییر داده اند. آیا ابزارهای الکترونیک و کامپیوترهای امروزی قادر به تغییر آینده و درک ما از تکنولوژی هستند؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است ابتدا غول هایی را بشناسیم که دانش کامپیوتر بر شانه های آنها ایستاده است تا به این مرتبه از پیشرفت برسد. در ادامه این ایمیل به بررسی برخی از مهمترین تغییردهندگان تاریخ کامپیوتر از دیدگاه مجله تایم می پردازیم.
ENIAC - ۱۹۴۶
در ابتدای سخن باید به احترام اولین کامپیوتر جهان کلاه از سر بر داریم. هدف از تولید محاسبه کننده و جمع کننده عددی الکترونیکی (Electronic Numerical Integrator and Computer - ENIAC) در ابتدا، برای استفاده در جنگ جهانی دوم بود. اما ساخت این ابزار یک سال بعد از جنگ جهانی دوم به اتمام رسید. آن را در دانشگاه پنسیلوانیا نصب کردند. مجموعه بزرگی متشکل از ۴۰ جعبه ۲.۴ متری با ۱۸۰۰۰ لامپ، قرار بود مسیر حرکت موشک های بالستیک را محاسبه کند.
پردازنده7/2 گیگاهرتز و دوهستهای اینتل Core i7 آپگرید شده این مکبوک، آن را یک سروگردن بالاتر از رقبایش قرار داده است. سرعت و عملکرد عالی پردازنده، عمر طولانی باتری، طراحی خوب و ارگونومیک بدنه، صفحهکلید و تاچپد چندلمسی و وبکم با کیفیت 720p HD از جمله مشخصههای این لپتاپ 13 اینچ هستند. متاسفانه پورت HDMI و درایو بلو-ری ندارد، کیفیت صفحهنمایش آن نیز در مقایسه با دیگر مکبوکها چندان خوب نیست.
Dell XPS 15 L501x
زیر بدنه آلومینیومی L501x، پردازنده جدید اینتل یعنی Sandybridge وجود دارد. با اینکه از نوع i5 است اما عملکرد بهتری نسبت به i7 دارد. وضوح صفحهنمایش این محصول 1080 × 1920 و تصاویر بسیار شفاف و زنده هستند. از دیگر امکانات آن میتوان به 6 گیگابایت حافظه رم DDR3، 640 گیگابایت هارددرایو، کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 435M، وایفای، دو پورت USB 3.0، رابط eSATA و قابلیت ضبط تصویر باکیفیت 720p اشاره کرد.
خیلی وقت ها می بینید پدر و مادرها برای دلداری دادن و تشویق فرزندشان به تزریق آمپول می گویند "مثل نیش پشه ست، اصلا دردش رو نمی فهمی" حالا به نظر می رسد که این عبارت کلیشه ای در حال تعبیر شدن است. گروهی از دانشمندان دانشگاه اوزاکا در ژاپن نوع پیشرفته ای از سرسوزن را برای نمونه گیری از خون ابداع کرده اند که کاملا کپی شده از روش کار نیش پشه است و درد بسیار کمتری خواهد داشت.
البته کلیات چنین طرحی از چند سال پیش در دست تحقیق بود، اما حالا ژاپنی ها با ایجاد قطعاتی مانند قطعات دهانی پشه در سرسوزن جدید و افزودن چند موتور کوچک به مجموعه، آن را به مراتب کارآمد و کم درد ساخته اند.